INSYPRO
KERKSTRAAT 22
9170 SINT-GILLIS-WAAS
☎ +32 (0)3/727 12 12
BE 0823.243.651
sales@planmanager.be
ventes@planmanager.be

TIJDWINST

De efficiëntie van PlanManager helpt u om tijd te winnen door uw administratie te versnellen en te vereenvoudigen. Het principe is eenvoudig : alle gegevens mogen maximum 1 keer worden getypt. En u kan van om het even waar gebruik maken van PlanManager : op kantoor, thuis, onderweg, ... Met ondersteuning door een performante helpdesk.

STIJGEND RENDEMENT

Uw winstgevendheid verhoogt want PlanManager helpt u om dossiers korter op te volgen, problemen sneller te ontdekken en het herstelproces efficiënter te laten verlopen. Voeg daar een ongeëvenaarde operationele en managementrapportage aan toe en u heeft alle info om uw bedrijf succesvol naar de toekomst te loodsen.

COMPLEET

De functionele rijkdom van PlanManager is ongekend : dossierbeheer, tijdsregistratie, vervangwagenbeheer, onderdelenbestelling, facturatie, mails en SMSen sturen, koppeling met de verfweegschaal, planning, bestekcreatie, winformexkoppeling, en nog veel meer ... Plus onze App voor tablet PC. Alles wat een modern carrosseriebedrijf wenst, vind je terug in PlanManager. En dat ondersteund door gebruik van spitstechnologie.

BUDGET VRIENDELIJK

Geen hoge investeringen in infrastructuur, servers en backup meer nodig en ook geen aanschaf van dure vooraf te betalen software-licenties. PlanManager is een volledig service-pakket (software, onderhoud, updates, support, servergebruik, data-opslag en backup service in 1 ) volgens een transparante 'betaal volgens gebruik' tarificatie.

REFERENTIES

Een greep uit de bedrijven die reeds zijn overgestapt op de toekomst.

CONTACT

Contacteer ons voor een vrijblijvende demo.
INSYPRO
KERKSTRAAT 22
9170 SINT-GILLIS-WAAS
03/727 12 12
BE 0823.243.651
sales@planmanager.be
ventes@planmanager.be